Enkelt smart
fundament

Forlengbar fundamentskruer

ingen betong . stabil . rask

BAYO.S profesjonelt system

BAYO.S fundamentskruer er ett effektivt fundament system som er svært fleksibel og kan tilpasses de fleste bygg og installasjoner uansett terreng, grunnforhold og andre utfordringer. 

For å tilfredsstille den enkelte kundes behov, kobler vi design og produksjon som vil møte eller overgå de høyeste teknologiske standarder og normer.

Vår bajonett-kobling er en stor innovasjon i fundamentskrue verden. Skruer utstyrt med bajonett-kobling kan forlenges og dermed øke sin bæreevne. Med dette systemet kan man selvsagt også forlenge allerede installerte fundamentskruer og dermed øke de bærende egenskapene. Denne løsningen gjør det mulig å montere en tidligere installert skrue med et passende toppbeslag for feste av solcelle konstruksjoner.

Tilpassede løsninger

For kunder som trenger noe utenfor vårt standard utvalg av våre produkter, tilbyr vi spesialtilpasset løsninger. Vårt team av ingeniører kan skape en unik design basert på behovene til hver enkelt kunde. Spesialtilpasset løsninger er for både terreng og kompliserte beslag og topp beslag. Våre ingeniører lager modeller for å analysere og se etter forbedringsmuligheter.

BAYO.S fokus er å maksimere effektiviteten og være samarbeidspartner for kunden.

Prosjekt bilder / referanser

BAYO.S foundations